tisdag 14 augusti 2012

Så glad

Över att Tripp hittat en kompis på gården bredvid vår som verkar helt normal! Det roliga är att de båda dessutom heter Elias. :D Tripp har tidigare varit hemma hos E och beyblayda och idag bjöd han hem honom till oss. Här har inte varit någon kompis sedan förra vintern tror jag. Så jag är glad för hans skull!

2 kommentarer:

  1. Gillar ditt, verkar normal:)

    Tänkte nog ändå på er då vår son som inte ser andra kulturella skillnader här i byhålan, blir så till sig då han ser mörkhyade...att nog är det bra att se olikheter.
    Man skäms ju då han pekar och ropar ngt skämmigt...

    SvaraRadera
  2. Nåmen på riktigt! :D Hans mamma ropar från balkongen då han fånar sig och han talar med normal röst (vilket vår Trapp då sannerligen INTE gjorde, jösses så han var till sig!!). Såsig som en pojke i hans ålder ska vara är han ju men lyssnar och svarar och förstör inte allt i sikte. Tripp också sa att vad skönt att man inte behöver vara rädd att han stjäl nåt. ;)

    Nåå, han är ju ännu liten er lilla! Nog vänjer han väl sig med åren! Jag var nöjd att det hade börjat tre somalska pojkar i skolan också, tänkte just förra året att där var helt konstigt då alla var ljusa (nå eller inte åtminstone hel mörka). Det är nog bra att vänja sig, bara man inte bara ser det negativa som det lite vill bli här på gården med de små terroristerna (som ska få sitt 12 syskon..).

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)