lördag 25 oktober 2014

Höstlov- fredag

Fredag. Ännu en solig dag. Men ännu kallare än igår. Det kommer att ta en tid att väja sig.. 

Vi tog kursen mot parken igen. Hade lovat dem en innedag i parkhuset denna gång. 

Njöt av färgerna på vägen. 

 Och som sagt sku vi då in denna gång. Mysigt då det bara var vi, parktanterna och ett skolbarn på plats. Pojkarna lekte och jag pratade med den trevligaste "tanten". Hon är helt underbar, och en sommar var det hon som vattnade palstan. Så välskött har den aldrig varit då det varit någon annan som vattnar där.
 Så kollade jag in nya pyssel och dekorationer.


 Vi bytte rum och lekte med alltmöjligt också där. Fotisspelet börjar tyvärr vara lite soptippsmaterial, synd. Man vet ju att ett nytt inte precis passar in i budjeten..
 Det var nöjda barn som vistades här. Älskar ljuset och utrymmet. Hade ju gärna börjat dra klubbar här på svenska, men sku behöva utbildning och stadens intresse till det, och det verkar det inte finnas. Vilket är väldigt synd, då jag var så väldigt nöjd med klubben för Trapp. Ett barn behöver INTE börja på dagis de det är litet ifall det finns klubbar som alternativ. Det är endå inte mycket de behöver då de är under förskoleåldern, ett par gånger i veckan med barn i ledd verksamhet borde räcka till de flesta! Då sku de inte behöva ta upp dagisplatser i onödan heller! *morrar lite inombords*

Från parken skyndade vi oss hem för att träffa min mamma. Hon stannade en god stund och jag hann både till butiken och förrådet efter vinterskor medan hon höll dem sällskap. Först tänkte de bara sitta och vara osociala, men så fick vi dem lockade till spel. Sist och slutligen var ju Trapp supernöjd med att få spelsällskap till Afrikas stjärna. O gott mellanmål sitter aldrig helt fel det heller..

Så avslutade vi ännu dagen med pizza (och nuggetar för pizzahataren Trull) och filmkväll med filmen mr. Peabody & Sherman. En ganska rolig om än fartfylld film som jag för en gångs skull också satt och tittade från början till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)