lördag 25 oktober 2014

Veckoslut

Höstlovets veckoslut.

Lördag. Vi åkte iväg mot Itis i varma vinterrockar.
 Gick omkring ett par timmar i jakt på skor och utebyxor. Hittade bara ett par byxor till Trull som dög. Målet med utfärden var ju egentligen att fråga om glasögonens pris, och fick ju en knytnäve i magen där.. Fyrahundra bara för linserna. Jag bestämde att han får gå omkring i dem en tid till, vi ska försöka med skolan en gång till, ifall de kunde hitta nåt litt hål för försäkringssaker, det är endå ett av hans inlärningsverktyg, ögonen..
Innan vi åkte hemåt tog vi en liten shakepaus.

 På söndag var det sedan dags för nåt Trull vänat på i evigheternas evighet. BIO! Hans första besök! Det blev Planes 2 och godis för hela slanten.. Den lilla tänkte äta upp sina m&m: s redan innan reklamerna tog slut, heh.  Pupun och Trulls Bogi (mus) var också med..
 och jag följde med glädje med hans första besök. Så gullig han var där, pikuliten i den stora bänken. Huvudet gick lite runt då han sku kolla in publik och varifrån filmen kom. Emellanåt låg han på tvären och så såg han igen på filmen. Mend et gick fint! Hade varit lite orolig över hans grymma pratbehov, men han satt rätt tyst, det var ju efteråt, än idag, en vecka senare som han talade. Om allt! Vem gjorde så, vad hette nu den, varför gjorde den så osv. Sötnosen. Och det var så BRA! Och det var så ROLIGT! Och tror de på dagis fått höra om det de också nu hela veckan! Men bra så, att det var ett lyckat första besök!
Efteråt blev det sen kalabalik. Vi sku nämnligen köpa skor åt Tripp, men Trapp satte sig riktigt på sin värsta tvär och ställde till med show i butiken. Ingen positiv sådan då.. Och denna mamma brakade. Så det var en tystlåten liten trupp som åkte hemåt i metron. Med en mor som sade att de aldig mer åker tillsammans någonstans.. Att varje gång man försöker så blir det bara skräp av det hela,. Men nu, en vecka senare, hade jag ju nästan glömt episoden och som tur är det ju så att man brukar minnas det roliga med dessa besök, fast allt går snett sen efteråt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)