torsdag 22 november 2012

En måndag

Denna vecka har vi inte gjort så mycket. Har en Trull med forsande näsa igen. Men vid gott humör. Har själv också varit lite seg, lite febrig. Men klubbar, vänner, föra Tripp till skolan, matuppköp..inte får man ligga stilla och vila heller som föräldraledig.
På måndag var pappa på besök och så hämtade vi en yllehalare som vi köpte via loppis på Facebook. Jättepraktiskt! Folk som bor på området köper och säljer, bara att gå i några minuter och voilà, så är båda parterna nöjda.

Matade änder på vägen tillbaka.
Vissa var riktigt påfusiga och åt från handen också, om man vågade..
Trapp var lite rädd för dem som kom riktigt,riktigt nära.Jag igen var lite rädd för Trulls fingrar.

Oj så han älskar dem!

Så gick vi som vanligt på måndagar till bokbussen. Fyllde brunnen intill med lite stenar.
Gick hem. Väntade på Trapp som var hos sin kompis E:s mormor på besök.Det är inte så många han har varit på tumisbesök hos. Han fick förresten släpa med sin sittpall till skolan på morgonen för att kunna sitta tryggt i mormoderns bil. Både sonen och jag var glada då han kom hem och sade att nästa gång behövs inte egna pallen, de har en extra i bilen!  Misstänker att det inte är många från tvåan och trean längre som sitter på pallar eller i bilstol, som vår Tripp brukar om vi åker med någon hemifrån (har ju inte egen bil).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)