fredag 30 november 2012

Parkdag

Det blev bråttom på torsdag morgon. Plötsligt behövde alla varma skor,vantar och underdräkter. Det blåste förskräckligt och snön yrde. Trots att vi älskar snö är den där blåsten rätt jobbig. Minus fyra känns som minus aderton och de små hölls knappt stående.
Han var inte helt säker vad han sku tycka om vädret. Snön var bra men det kalla blöta i ansiktet..njae.
Med alla lagren kläder har han nu också jobbigt att stiga upp då han faller. Så ett par gånger blev han och ropa på hjälp med näsan ett par centimeter ifrån snötäcket. 

Alltså varje gång jag ser gänget traska iväg, hela Lokkikerho, känns det bara så himla fint i hjärtat. Han med sin grupp. Hans andra gäng. Inte alltid så glad att klä på sig och bege sig iväg, men väl framme är han alltid glad och nöjd med vad de gör! Denna höst har de verkligen satsat på utevistelse och så fri lek. 

Denna filur fick premiäråka i parkens babypulka och provskotta lite snö.

En förtiofem minuter klarade vi väl av innan det började kännas som om vinden trängde sig igenom alla lager man hade på sig och då förflyttade vi oss in i parkhuset för MLLs  familjecafé som ju är varje torsdag. Massor med barn och vuxna igen. Lite för mycket nästan, men antar att det är bra att så många hittat dit, isynnerhet dagar som denna då vädret är dåligt är folk hellre där och umgås än ute.
Trull trivs men förstår inte varför han inte får vara i båda de stora salarna som vi brukar. Men då klubben är samtidigt måste de få ha det ena rummet för sig. Letade efter honom i nåt skede och visste genast var han var fast jag redan hade hindrat honom flera gånger innan det.. Där satt han nöjt bland alla de stora klubbarnen och lekte med duplon. Trapp sa att de andra bara hade skrattat.

Så var det dags att traska hem.
Efteråt somnade han ju såklart, den lilla. Men då han sover så gott då han somnar senare så ville han absolut inte somna på kvällen igen. Så då de två andra somnat steg han upp, promenerade till soffan, tog fjärrkontrollen och satt på tv:n. Att egentid blev det inte just av igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)