torsdag 24 januari 2013

Vi backar en vecka

För det har varit så långt ner på listan, dethär med att blogga. Jag läser och lär mig, om syre, växtnäring, lysrörs optimala ljusskalor och watt. Intressant och icke sinande källor att lära sig ifrån. Fiskarna igen verkar sjuka i det nya hemmet och vi sitter och stirrar och stirrar och oroar oss och funderar. Hohhoh. Jag som gjort allt jag kunnat..

För en vecka sedan åkte ju den kära lillasystern tillbaka till Kina. Tripp fick äran att följa henne till flygfältet. Lite besviken var han kanske att han inte såg mer än ett par flygplan i luften men han lär ha sett en massa Kineser, bra så!

Under tiden hann  de två mindre måla en hel del målningar. Trull drack bara liiite färgvatten..
Efteråt blev mamma här på besök en stund. Pojkarna var glada över det. Då hon gick var det dags för Trapps namnsdagsmiddag. Han hade fått välja maten själv Köttfärs med tacokryddor och grönsaker. Men inte år han ens då av köttfärsen, han sku mer än gärna leva på bara råa grönsaker och sushi..

Råkade hitta en pipo till honom tidigare på dagen medan han var i klubben. Egentligen hade jag tänkt mig att den sku användas under hjälmen vid skrinning, men han gick sen också och lade sig med den, så den blev pop. Han har kollat på curious George på youtube.. 
 Till efterrätt hade vi fått wienerbröd av mamma, för att fira namnsdagen. Hans första namn finns ju inte i kalendern så vi firar det andra, Anton.

Han fick också en ny blus då julklappsblusen från Kina blev förstörd i tvätten.. Och en lunchklåda till klubben, med angrybirds på, såklart. O han var sååå tacksam och nöjd med dagen och presenterna! Min sötnos! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)