fredag 4 januari 2013

Tumistid

Vi har nog inte gjort npt på tumis med sambon på många år..om inte man räknar med bastubad med gråtlarm.
Nå, jag hittade ett akvarium i Tammerfors som blev trehundra euro billigare än att köpa ett i storstan. Så började övertalningen..
Sambon gick konstigt lätt med på det hela, han vet vad jag tycker om att våra fiskar simmar i för lite vatten för deras välmående.. Så fick han låna paketbilen från jobbet och vi fick en barnvakt (Hans syster). Ännu igår på kvällen talade vi med henne om vilken tid hon sku komma till oss. Men så lite efter tio på kvällen meddelade hon att nehej, hon kan inte komma, orkar inte med mera bobbor (Trull har flunssa nu igen). Så det blev panik. Visste ju att de redan tömt akvariet och väntade oss till ikväll. Nå räddaren i nöden steg fram efter ett meddelande, mamma kunde se efter vildingarna! Huh!
Lite efter tre startade vi. Men vädret var hemskt och vindrutetorkarna USLA. Så tog fönsterputsmedlet också slut och vi hamnade köpa mer. Men det tog alltså mycket längre än planerat och här sitter vi ännu på väg hem, lite före nio.
Men hej, vi har ju inte haft sådanhär tumistid på åratal! Nu hoppas jag bara ungarna inte tröttat ihjäl deras mormor,. ;) o så ska ännu det megatunga akvariet bäras in, tvättas,fixas och imorgon ska det ommöbleras där hemma. Spännande, men tror jag är rätt slut efter projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)