onsdag 19 november 2014

En park i skymningen

Lördag började med att Tripp åkte iväg på shoppingtur med hans mormor. Hans födispresent. Han vaknade och kände sig sjuk, och avskyr egentligen att gå till butiker. Men nu hade han varit duktigt och verkade riktigt nöjd med besöket då han återvände, fast skor de letade efter, hade han inte hittat. 
Under tiden hade jag passat på att städa. Sambon åkte redan på morgonen iväg och klättra..

Då vi haft min mamma här en stund, och hon åkt iväg efter vår sena lunch, gick vi ut. Tänk att det skymmer redan så tidigt, om det alls blir ljust om dagarna.. Hur hemskt känns inte det!?! 

Hade med mig fresbeen. Han sade att han inte kastat förr, Trapp, men han var ju jätteduktig!! 
Hade också passat på att ta med såpbubblor. Det var en tid sedan sist redan.. Men det blir nog så klottigt med vantar. Bollarna var dock väldigt fina under den stora lampan i parken.
 Fast några bra bilder blev det nog inte!
 Så förflyttade vi oss mot den mindre sidan, i andra endan av parken. Eftersom där inte fanns lampor var det dags att ta fram våra egna.. Såg rätt så mysigt ut då de höll på!
 Så inledde vi vår glöggsäsong. Och vad är nu ett mer passande sätt att sätta igång, än ute i det kalla vädret. Skönt med lite inre värme!
 Då vi började gå hemåt ringde telefonen. Den fina förstdödde, som jag hade bett att komma med oss ut, ringde och sade att han kommit till parken. Så vi hängde kvar en stund till.
 Han var snäll och skjutsade lillbrorsan.
 Och var så nöjd över den nya favoritskjortan han fått av sin mormor, att han var ute i bara den (med ylleställ undertill!). Min lilla coola elvaåring.
 Så efter flera timmar ute i skymningen, kunde vi med gott samvete gå hem och fortsätta med lite mer glögg och ett par kex. Fast han ville nog ha tre till!

2 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni verkar ha. Inspirerande att lasa om era dagar.
    Mvh Anna i sverige

    SvaraRadera
  2. Nå, denna gång var det faktist riktigt mysigt! Annors klagar både sambon och jag på att elva år i samma park börjar ha satt sina spår (i oss föräldrar). :D

    Ha det så bra! :)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)