lördag 8 november 2014

Kalas

Så var det dags att fira elvaåringen. Halloween brukar ju vara ett givet tema då han är född 30.10, så också i år.

På Trulls kalas för en månad sedan dök nästan alla inbjudna upp, och var hungriga. Då tog maten sgs. slut, lite för fort. Så nu hade jag bullat upp ordentligt..och så kom en hel del färre. Så det blev att äta upp en hel del av resterna förra veckan, men o andra sidan, hur illa är det nu att börja dagarna med tårta och morotskaka (som jag ännu plockade morötterna till från palstan förra veckoslutet, alltså i November!).

 Pumpbordduken, orange ros och tex. ögongodis på bordet.
 Ostkaka.
och schokotårta med Spindeltema. Det är alltså ett benrangel som railar in i spindelns mun.. Här ville jag få in både Halloween och scootintresset på samma kaka. Scootningen är endå HAN. Det är snog så roligt att fundera och planera dessa tårtor. Nu var det bara lite krångligt att få benranglet att stå, tills jag stoppade in ett par coctailstickor i honom.. Heh. 
 Elva ljus. Känns ganska huisigt!
 Happy Birthday.. O Trull han sjöng så hårt och rent. Det är nog säkert hans favoritsång dethär! Tripp fick också bestämma kläderna själv denna gång. Han älskade verkligen blusen jag gjorde till hans födelsedag och har bara velat ha den sedan dess.. Det känns ju bra, men måste nog kanske fixa en till att byta mellan..
 Så blev det paketöppning. Inte så många paket i år. Det är inte så lätt att hitta på nåt längre, så han hade önskat sig små kuvert för framtida behov istället. Riktigt bra, det finns endå så mycket han behöver med jämna mellanrum just till sin hobby. Men de fian tröjorna han fick av sin moster gillade han!
 Tripp och hans Gu´mödrar.
 Min största, stiliga,  skatt! <3
Och nu är det som tur en lång tid till nästa fest! För fast det är roligt sen då allt är klart är det nog endå så stressigt att fixa till denna släkt i denna lilla trea..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)