måndag 3 november 2014

Världens finaste pumpa!

De hade maskerad på dagis på fredag. Frågade Trull vad an ville vara och han svarade mer än bestämt: PUMPA! Jahas. Då var det bara att börja fixa till en pumpdräkt. Ville inte betala 20€ för en färdig dräkt som han kanske bara har denna ena gång, så försökte komma billigare undan.
Hittade en t-skjorta och en orange pipo på UFF. En mask för 3€ på BR och så hade jag en äcklig svart t-skjorta och tyglim här hemma. Resultatet blev, om jag så själv säger det, mycket fint! Sydde ännu gröna blad och en stjälk fast på mössan och tycker det blev bra.

Han ville absolut att minen sku vara glad och han var nog själv så glad som den finaste pumpan i världen! Gull-unge! Maskeraden hade gått bra och han var mycket nöjd med sin outfit!

Själv hade jag maskerad på jobbet redan på torsdag och hade råkat hitta en älv/häx/vad man nu vill klänning på samma UFF för 2€ och hatten hade jag hemma från förr. Vi hade en jätterolig dag med disco, popcorn och saft och pysslande av spökliga saker. Jag också dansade så svetten rann med barnen, tills jag började känna mig sjukare igen.. Det är nog så härligt då man ser hur alla barnen är glada, att förgylla vardagen lite, nåt annat än samma, tråkiga vardagslunk. Detta var nog en högt uppskattad dag och alla förutom en var tom. på plats!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)