lördag 22 november 2014

Ett rum att sova i..

Det är ju så att vi allt som oftast sover fem personer i vårt sovrum. Fyra på brädden i vår 160 breda säng och en i juniorsängen. Detta har pågått sedan den yngsta slutade snurra som en galning, alltså kanske ett år eller så. Innan det försökte vi åtminstone få ett av de äldre att sova i egen säng om nätterna. Nu har vi gett upp. Det vara endå inte förevigt, och så njuter vi dessutom av det, också vi vuxna.
Men en sak störde jag mig på.. Ett sikustält som flyttade in förra våren. Ett tält som egentligen dessutom sku till jobbet, men ungarna vägrade lämna ifrån sig då de en gång sett det.
Mysigt?!

Det tältet har då varit i juniorsängen (bytte nog så att madrassen kom på plastet som syns på bilden) sedan dess, fram till förra helgen då jag fick nog.. Tog alltså tillbaka "vårt" sovrum och gjorde det (semi) normalt.
Visst är det ännu trångt men det känns åtminstone mycket luftigare utan att man hamnar stirra på ett gräsligt tält hela tiden!

2 kommentarer:

  1. Sover ni alla i samma rum och 4 i samma säng? Jestas! Vet inte om jag sku klara av det, och då har vi ju bara en liten sparkande ängel där ännu (som sover 3/4 av natten i egen säng). Men mysigt är det säkert också, och närheten är ju härlig :)

    Krams!

    SvaraRadera
  2. Jep, det gör vi! :D Aamos är stackaren som hamnar sova i vår "fotända", alltså i juniorsängen som är fast vid sängen, men han brukar också somna med oss för det mesta och så lyfter vi honom dit då vi lägger oss. Jag sover som en stock nuförtiden, bara jag hittar ett passligt litet hål för min kropp, där mellan gosiga barn. Blir det för trångt lägger jag mig på soffan..men tror det hände på sommaren sist. :D de snurrar ju sjukt mycket i början, men det brukar bli bättre. Och hittar man den yngsta liggandes tvärs över en, får man bara maka på honom. ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)