fredag 7 november 2014

Halloweentemat

Vad är väldigt viktigt inför ett elvaårskalas med halloweentema?! Jo en eller två pumpor såklart!
I år var det helt egna pumpor från palstan vi gröpte ur med Trull. Han var helt ivrig och faktist väldigt hjälpsam. Jag skar och gröpte men han tömde ut allt i de olika skålarna. Orkade dessutom hålla på tills de var färdiga, och fick såklart välja min.
 Glada miner! Och visst blev de fina! Känns bara lite tassigt då de står där på bordet tillsammans med sommarblommor i bästa skick, i november..
 Spindeln har varit med i många år nu. Men häftmassan i butikerna blir bara sämre och sämre. I år hölls inte den upp med den häftmassa jag köpt och vi fick tejpa upp den istället. Det svarta i taket är fladdermöss i rad, och så fanns det spindelnät lite i hela lägenheten.
 Ballongerna i blomman var nya för i år, och så köpte jag ballonger med bilder på som jag tyckte var rätt fina. I fönstret hängde mera spindelväv, fladdermöss och spindlar.
Först då vi dekorerat klart var det dags att sätta igång med att baka. Och till min stora glädje kom ungarnas farfar och hämtade de två yngre till dem över natten. Aah, tid att fixa ifred! Hurra! Det blir endå alltid tight, men dett ahjälper redan så mycket. Att de inte bara drar fram som virvelvindar medan man försöker fixa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)