lördag 22 november 2014

Mörker

Förra söndagen tog vi en "favorit i repris" då jag städat färdigt inne (och de yngre då redan var ute med deras far). Packade alltså lampor och glögg ner i väskan och gick till dem i parken. Därifrån gick vi vidare till det lilla berget i närheten, men Trapp med sin dåliga syn, är rätt rädd för mörker och vågade inte klättra uppför det hala berget. Vi stannade alltså nertill medan pappan och lillebror klättrade upp för att se ut över det mörka Vik.

Letade efter kryp under stenarna.
 och hade roligt med lampan
 medan den andra var nöjd med sin lilla utfärd upp på berget. Det såg ganska sött ut då de lånsamt gick neråt, och den ena pladdrade på som bara den..
 Så fortsatte färden hemåt. Trapp letade efter fiskar i tunneln vid ån/diket. Men nu såg han inga. Så gick han och pappan hem medan Trull och jag fortsatte mot dammen och änderna.
 Hittade ett par, och såg också lite fiskar på bottnen då man lyste med lampan. Ganska roligt att se vad det finns under den vanligen så grumliga ytan! Träffade också på en parkbekant med barn, innan vi fick rusa hem med en liten kissnödig en..

En trevlig söndagskväll. Det är alldeles för sällan vi går ut hela familjen (nå här fattades ju nog också en, men båda föräldrarna var ju åtminstone med!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)