fredag 6 april 2012

Skärtorsdagen

En lååång dag. Sov knappt nåt natten innan då den yngsta familjemedlemmen är sjuk. Inte ens hans storebror som sovit en hel del med oss på sistone ville stanna kvar i vår säng då han såg vartåt det barkade på kvällen. Han bara grät och var arg. Hostade de små slemmiga lungorna ur sig och rosslade med snuvan forsande. Så vi vakade. Han och jag.
Ut kunde vi ju inte heller gå på dagen då han hade 39 grader feber. Så Trapp stackarn fick vara inne ÄNNU en dag. Inte roligt för en med spring i benen. Fast han hostar nog själv också en hel del än. De hann leka med alla deras tåg åtminstone. Nåt positivt.
En bana var.. Mamma Lucke söööndraar min baana!!
 På kvällen for sambon till hans syster då hon hade födelsedag. Vi lagade med barnen den påskigaste maten det kommer att bjudas på i detta hus denna påsk, honungshöna, pasta med djurfomer (varav en är pupun på bilden) och gul majs.


Pojkarna satsade riktigt ordentligt på korten denna gång. Jag sku åtminstone bli glad för dessa. Mest brukar det bli krig och monster, om inte blod nämnligen. Borde man vara orolig?! Här ser ni åtminstone deras faster.
och här det lilla paketet hon fick av oss. Hon jobbar som barnskötare hemma hos några familjer, har många små barn som avgudar henne om dagarna, så tyckte den passa henne så bra. På baksidan ser man hur hon springer efter våra tre busar. ;) Ett mignon ägg rymdes precis inuti muggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)