måndag 30 april 2012

Valborgsmässoafton

Trapp klagade på morgonen på att hans röst är konstig. Jag är sjuk. O visst var han det. Omkring 39 grader hela dagen, 39,6 innan jag gav panadol före läggdags. 
Så vi har varit inne och degat på tremanhand. Riktigt skönt fast solen och palstan har lockat blickarna ut genom de smutsiga fönstren. Tur nog var vi ju till butiken igår på kvällen så det gick ingen nöd på oss. Ballongerna har ju också seglat omkring sedan förra fredagen, ingen stress där heller. 

Det ända tokiga är att pojkarnas farbror har födelsedag imorgon och svärmor har stekt munkar och bakat supergod kvargpaj hela dagen. Nu tror jag nog vi måste stanna hemma med Trapp som nog var av en annan åsikt. Han är bara liiite sjuk. 

En slappande liten, medan brorsan badar. Teletubbies rock! 

Lite salt medan man chillar..

Liten het ynkling

Nybadad mjukis
Så har jag istället för att ränna omkring med champagneflaskan på stan bytt lakan och tvättat fyra fulla maskiner byk. Nu ska vinterkläderna packas bort, sist och slutligen, bara Tripps kommer hem från deras utfärd. 

Nu, ta det lugt innan de två rök-och skogsluktande typerna kommer hem. De två små sover. I vår säng igen. 


3 kommentarer:

  1. Nej, stackarn! Men ni verkar ha haft det ganska skönt i alla fall. Ibland kan det, som du säger, vara nyttigt att vara tvungen att stanna inne. Hoppas ni har det bra i morgon med!

    SvaraRadera
  2. Vi hade det riktigt slappt och skönt. Idag verkar minstingen ha lite tråkigt men vi får försöka klara oss för febern är nog ännu hög hos Trapp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas den snart ger med sig så ni kommer ut i det fina vårvädret. När det nu ÄNTLIGEN är här!

      Radera

Blir så glad för varje kommentar! :)