måndag 5 augusti 2013

Efter kalaset

Var han otröstlig, den lilla. Att de större fick bli hos farmor och farfar,men inte han! Så jag försökte få honom gladare då vi kom hem. Tur nog nöjer han sig med rätt lite och var helt glad med att få komma med till palstan för att hjälpa mig med vattnandet.


 Köpte en härlig ros på våren. Såg bilden i tidningen och gillade färgen. Trängdes med äldre folk vid lådorna med rosklumpar och hittade som tur en av de fina där.Titta nu så fin, just min stil!
MEN. Tadaaa. En sådan här sprack ut. Inte nöjd, inte alls!! Inte är den nu direkt ful heller, men jag vill nog inte ha den där på paradplats inte! Får nog klaga tror jag. Men tyvärr tror jag inte jag får en sådan jag trodde jag köpte. Synd!
 Lilla orättvist behandlade gullungen bland blommorna.
 Som är lika höga som han.
 Den superfina Gazania har slagit ut! Den drar också ihop blombladen till kvällen så man får njuta av den bara i dagsljus. En ny bekantskap för mig, men tror nog den kommer igen andra år, såpass fin är den!
 och eternellerna blir fler.
 Vi stannade en stund, cyklade runt lite och njöt av varandras sällskap. Då vi kom fram till cykelförrådet sprang en sådanhär sötnos förbi med hård fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)