tisdag 29 juli 2014

En dag i parken

Underligt lite har vi egentligen hängt där, jag som trodde vi sku bosätta oss där, som vi gjort om somrarna då de var mindre.. Men den 3 Juli tog vi vårt pick och pack och gick till parken. Det var ju inte som om vi sku ha hängt med de andra i lekparken, utan vi hängde en hel del i buskarna och studerade en larv Trapp förälskade sig i och som jag förbjöd att ta hem då vi inte visste vad den lever på.. Havtornsbuskarna i parken är förresten så stora nu att man kan klättra i dem.. eller fastna mellan grenarna med skon, två gånger tom.. (Trull). Jag hade inget märkt då jag satt och talade en stund med världen bästa parktant, men var lite besviken på Trapp som inte lär ha kunnat hjälpa då han måste vakta larven. Heh. Vi talade om prioriteringar. Bror vs. liten larv.
 Vårt såpbubbleblåsande fortsätter. Jag är en lycklig mor till barn som älskar samma sak som jag.. omkringflytande, regnbågsfärgade bubblor. Och så brukar jag tänka på Lova med jämna mellanrum.
Här står blåsaren i motvind och kämpar.
 Larven fotograferades. Då märkte jag till min stora besvikelse att min nya (begagnade) kamera inte tar supermacrobilder som den förra som började trilskas för mycket för att kunna användas längre..
 Och så fick jag vara riktigt stolt över min naturvän som förstod mig och släppte fri den lilla larven på samma plats där han hittat den, trots fuktiga ögon och sorgsen min.
 Men det gick fort över då han fick jaga brorsans bollar utanför staketet vid ån. Men visst talas det mycket om larven än.. Den var ju så fin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)