måndag 14 juli 2014

En parkträff med de fina

Har haft så dåligt samvete hela vintern. Hade ju den stora äran att få bli fadder förra året, och nu har ett år bara flugit förbi utan av vi hunnits se mer än ett fåtal gånger. Men NU, nu sku vi träffas för att fira lite födisar och umgås.

Hittade en perfekt liten ask att sätta en bit till till nominationarmbandet in i. En liten ugglebit med gnistrande stenar. Pysslade ett kort. Sambon undrde om det var till min kusin som ska gisfta sig i oktober.. Tack då..
 Så åt vi faktiskt sommarens första parklunch i Unikko parken. O förvånadsvärt bra åt mina kinkiga barn.
 Linda och hennes fina flickor.
 Han blev genast förtjust i lilla Mira.
 Efter lunch lunchade de smarta Cajorna i bioämbaret. Såg så roligt ur då den länge funderade hur den sku få maten, och så dök den i.
 Och hon spatserad så fint omkring och kollade på fåglarna, och allt annat. En ettåring, redan.
 Dessa fann igen varandra genast. Här åkte de buss.
 och han SKU simma fast det duggade emellanåt och var kallt. Stackarn klarade nog bara detta och så stod han mest utanför.. Han som sedan april har väntat på sommaren för att få simma..och så är det bara kallt hela tiden.. Buuu!
 Trapp var däremot riktigt modig, han som brukat frysa så mycket. Nu vadade han där en god stund, fast det var kallt!
 och de andra stod mest såhär..
 Så fortsatte de till andra lekar. Tänk så fint vårt gäng fyller ut en klätterställning. Tripp fick jag dock inte lockad att komma med längre, han stannade hellre ensam hemma än lekte i en park. Bu-huu.

 Så började det regna mer och vi tog det goda inomhus, då de bor helt intill.
 Han var helt tagen av den lilla. Följde efter, vaktade och skötte om.
 Och de lekte som vanligt hela långa dan. Besöket avslutades med en fin konsert, i en timme eller så, med vårfestsånger och annat och instrument. Härliga ungar!
v

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)