fredag 11 juli 2014

Tredje vårfesten

Trapps tur.

Råkade träffa Tripp på vägen till förskolehuset och blev nästan försvånad då jag fick honom lockad att komma med. Vilken tur!
Och de uppträdde så fint, så fint! Fick riktigt tårar i ögonen då de sjöng. Nervositeten var uppenbar hos vissa, men de klarade det så fint endå! Härliga ungar, och så nöjd jag varit med hans personal!
 De hade mellanpaus, med kaka och saft. Som på Cirkus, som också denna gång var temat.
 Och så fortsatte de, med cirkusen då. Direktör och uppträdanden. Min fina unge var, som du ser, en hund. En stolt och glad hund som gjorde tricks och kunde sjunga.
 Och så äntligen fick han en ros, som han tjatat om sedan morsdagen. Och ett diplom, med en underbar dikt som kändes som om den hade varit skriven just till honom. Och ögonen blänkte då det kramades och tackades..
Vi tackade med fina kort. En till varje, med en text just för den. "Det bästa med.." Ja och så måste ju en blomtokig dela ut blommor då hon vill tacka. 
Och så snyftades det lite till. Hade gärna haft honom där en omgång till om det hade varit möjligt. Tryggt och bra. Men ja, antar att man helt enkelt måste vidare, till den hårda skolvärden, om inte man har en bra orsak, och att man gillar stället kanske inte klassas som sådan.. (Tripp fick ju gå om förskolan, men då hade vi bra orsaker!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)