måndag 28 juli 2014

Födiskalasväntande och nya husdjur..

Vi tar och fortsätter, efter lite sommarlovsfirande..

Den 12 Juni var Trapp bjuden på kalas till hans förskolekompis. Han komponerade som vanligt ett roligt kort med intressanta inslag.
 Så åkte vi iväg mot kalaset i regnet. Då det var en bit bort ifrån oss så valde vi att åka till Hagnäs medan kalaset varade, med Trull. Det råkade vara Helsingforsdagen och är inte säker om detta nu hade med det att göra eller inte men det var frivilliga brandkårens tävlingar på torget samtidigt.. Någon var lite nöjd!
 Det var rätt så blött och enligt mig lite långtråkigt, trots det stora antalet brandmän, men Trull var så glad med spektaklet att han nog inte alls hade lust att hoppa på bussen och åka iväg efter storebror, då vi måste.
 Då vi kom iväg från festplatsen märkte jag att vägkanten var fullproppad med sniglar. Denna djurälskare blev helt till sig!
 och i en liten plastpåse flyttade de hem till oss och vidare in i en gammal godislåda. Han hade plötsligt, och äntligen, egna husdjur!
 Då de varit på besök hos farföräldrarna kom sniglarna hem i vårt gamla akvarium. Mycket finare! Hans faster hade fint inrett det till dem.
 och visst är de ju söta!
 och han tycker så om att titta på dem och pyssla om dem!
Får bara se hur vi gör i höst. Har nog sagt att de måste släppas ut i naturen, men ja, vi ser som sagt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)