onsdag 30 juli 2014

Sommar på riktigt

Det blir det då man kan åka iväg och simma! I år blev det den 9 Juli då vi packade vårt pick och pack och åkte med buss till Hertonäs strand. Det var mulet och stora moln skrämde oss att det sku komma regn också, men som tur klarnade upp sen till sist, då vågade jag också mig i..
 Trapp var först i! Han har varit så modig i år i vattnet. Njutit och haft roligt varje gång han fått en chans att plaska i, fast vattnet sku vara kallt.
 Jag kände mig som värsta, bleka, valen och skämdes riktigt då jag gick där omkring i bikini för första gången i år. Men så tittade jag på bilderna efteråt och känner att hej, man är ju kanske endå helt ok, helt normal?! Och så är jag så modig att jag lägger ut bikinibilder på mig själv. Hah!
 Trull höll sig först på stranden, byggne och njöt. Så kom han och åka båt, är så nöjd med det köpet! Och sist och slutligen var han också med i havet och hade vattenkrig..bara man inte blötte ner honom med flit..
Tripp som var med på utfärden kom dock aldrig enda ner till stranden. Han stannade vi Hertonäs skatepark och provade paltsens ramper istället för vattenplask. Sur som bara vad var han dessutom då det var dags att åka hem för att vi skulle orka gå upp följande morgon för sommarens kanske största dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)