måndag 14 juli 2014

En släktfest

Den 8.6 var det dags för Trapps (och lite min) födelsedagsfest för släkten.

Lite stressigt som vanligt. Och gästerna fick vänta en god stund på de varma smörgåsarna, men nå, de hann ju umgås med varandra under tiden.

 Trapp hade missat hans farbrors flickväns sköldpadda på morsdagen. Den var då på besök hos farmorn, men han själv var ju på sjukhuset och sedan hos min pappa. Nu hade vi frågat om den kanske möjligtvis hade lust att komma på kalas, han älskar ju så djur! Och de var snälla och tog med Cleo.
15 år var den visst.
 MarioKart banan var omtyckt.
 Han hade själv planerat kakan. Shokokaka (med shokobitar i själva tårtbottnen)  med jordubbar och vaniljkräm inuti, i form av en legobit. Inte den snyggaste legobiten, man borde nästan använda två paket för att få skalet snyggt, men själva kakan var riktigt god. Och han var nöjd som vanligt, det är det viktiga!
 Så var det igen dags för "snurra på flaska" och paketöppning.
 Resten av pinjatan fick sitta på soffan..
 och han fick sin Koopa Troopa bil till banan, den man måste beställa utomlandsifrån, vilket hans faster hade gjort..
 Och så fick han blommor, som jag berättat att han så önskade sig. Vackra och doftande. Denna var bukett var fantastisk! Och i hans favoritfärg.
 Rosor och syrener
 och ännu mer, fast här är också av mina!Brast ut i skratt då jag fick den stora, fina fuksian, hade köpt en precis likadan, i samma färgtoner, någon vecka tidigare. Bra smak de har! Hih.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)