måndag 28 juli 2014

Vår midsommarutfärd på cyklar

Minns inte varför det bara va vi på midsommardagen, men så var det nu. Efterom de yngre var besvikna att vår pizzakväll inte blev av på midsommarafton (fredag är ju pizzadag, hallå!) så tänkte jag vi kunde cykla iväg och hyra film på lördag istället. Sagt och gjort, men med en tvist.Vi åkte via kohagarna för att hälsa dem glad sommar! Trull hade ju frågat om vi kan gå och titta på dem redan länge..

Det regnade då vi planerade utfärden. Blev uppehåll. Vi gick efter cyklarna och -kom ut i regn. Cyklade iväg och det lugnade sig. Då vi kom till endan av vår långa väg kom det HAGEL i megaformat, så stora att jag undrade lite över var Trapps glasögon gillade.. Vi fortsatte. Och hittade äntligen de fina som stod och såg ut att frysa i hagarna.. Då de såg traktorn närma sig var det så gulligt. Alla rusade, så hårt kor kan rusa, emot den.
 och vi njöt av att följa med
 Då de små benen började bli trötta (han vill ju ännu använda den mindre cykeln som man får trampa så hårt framåt..) så tog vi paus. Då hade Trull också cyklat en bit redan, hade med hans Puky, fastspänd baktill på cykelkärran, smidigt!
 Hittade kalvarna
 och trampade vidare mot Gardenia för att se på pioner som brukar blomma denna tid på året..
 Huset är så fint då det avspeglar himlen.
 Men pionavdelningen lämnade mig lite ledsen..
 Som om de sku villa öppna sig i kyla och regn, dessa skönheter.
 Fast då de gör det så.. Huh. Alltså tänk så stora blommor de bär!!
 Inte lika fint som förra året men jag var nöjd med vår utfärd endå!
 Och vi cyklade via filmuthyrningen hem, den lilla orkade fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)