måndag 4 april 2011

lite mjölk

En härlig morgon man fick bege sig ut i idag, det öste ner vatten och allt såg gråare ut än på länge. Bussresan tog jättelänge för en skolgrupp trängde sig högljutt in och fyllde stiligt upp bussen så mycket att kusken inte släppte in fler. Några drogmissbrukare stod också mitt i skolflocken och vinglade hit och dit i kurvorna då inte de höll i sig.Försökte blocka vagnen så ingen sku trilla in i den. Kom för sent till Lukas mjölkprovakation på allergisjukhuset. som tur var de förstående. Där jobbar härligt folk! Han hade inte ätit sen på morgonnatten och jag fick faktist i honom nästan all den mjölk han sku dricka,jess! Han har ju tvärvägrat här hemma,fast jag var borta 7 timmar en lördag. Nu återstår det bara att truga i honom 2dl per dag i fyra dagar.. hmm..Kändes konstigt att köpa nan. Inga värre reaktionen har åtminstone ännu dykt upp,lite rödare i ansiktet bara.

Nu förstår jag varför BB sittrarna är pop! Mjölksugaren tyckte om att guppa i den medan han tuggade på tuttflaskan.


För pysselglada barn (och föräldrar) är detta en härlig plats! Det sitter en !"pysselsköterska" vid bordet hela dagen och hjälper att pyssla med en massa olika material.


Lite jumppa när värsta rusningstiden var över.


Sen plockade jag upp min "fiskare" och vi hämtade Elias från förskolan. Man kan ju gissa vad de pysslade med på vägen till bussen.


Regnhatten passar ju utmärkt för att skydda glasögonen från regnet. Dock blöts de ofta nerifrån.


Jag avskyr kanske vädret men vissa verkar älska det! Snart kan man väl på riktigt simma här.


Sådanahär älskar jag istället!


Och så håller alla tummarna att ungarna somnar fort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)