torsdag 7 april 2011

Nytt försök

Fjärde natten inatt som vi försöker med blöjfritt för A. MED blöja så händer det väldigt sällan olyckor,utan blöja nästan varje natt.  Minns faktist inte riktigt när E slutade med nattblöja men tycker nog det var tidigare. A har endå både varit EC och tygblöjsbebis och endå blev han också dagtorr först nu på sommaren och nattblöjan borde nu kanske bort, kanske, jag orkar ju inte byta lakan vareviga dag och stiga upp i "onödan" och byta på den olyckliga ungen. Vad är månne grejjen? Att blöjan får honom att hållas torr.
Nu var det ett misstag att torrträningen kom igång igen. Två kvällar i rad har den trötta mamman i huset helt enkelt glömt att sätta blöjan på. Inatt ska jag prova med att gå och väcka honom i nåt skede för att kissa. Håll tummarna att det inte blir extra väckning med blöta lakan på morgonsidan då!
Vi provade med blöjfritt också någongång på hösten men gav upp efter en tid då det helt enkelt inte lyckades alls. Eftersom tygisarna ännu går på vår spinkis så har det ju inte krävt nåt extra heller att använda av dem.


                                                 Här är min stjärnöga för 3 år sedan.Blöjfri. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)