onsdag 6 april 2011

Vänner

Hade gäster idag. Min gamla barndomsvän Linda och hennes två döttrar. Tycker det är rätt roligt att hennes flickor är födda samma år som Lukas och Aamos. Aamos har väntat hela veckan på hans kompis Anila. Lukas verkade också bli förtjust i Inika,hade glada läten och försökte ta i henne, sött! Kvällen avslutades tyvärr med TJUuuuT. Aamos fick en helt ofattbar hepuli för att jag gav lov till Anila att ta hem en skruv som hon hittade på golvet. Stackars unge,han var nog lite ledsen efteråt då han tom. vägrade säga hejdå och bara vrålade i sängen en god stund.

Morotsmuffinsar jag bakade igår. Första gången ever som de vägrade stiga, undrar varför!? Som tur var de endå goda!


De två minsta fick tyvärr bara mjölk och tuggleksaker ännu, vi större hade mer att välja på.



Borde bjuda hem folk oftare! Tycker det är roligt med många små i huset! 


Vår chubby var lite större än Inika.. Där låg de båda och höll låda, på var sitt "språk".


Elias blev så sur på oss då han inte fick spela det wiispel han ville att han bestämde sig för att sova på balkongen inatt. Hans far bar dock in honom (sovandes tror jag) för en stund sedan.



4 kommentarer:

  1. Så härligt med temperament och envishet. Även om det är jobbigt nu så är det nog en fördel i framtiden för dina gossar. Så ljuvligt med balkongsovaren :)

    SvaraRadera
  2. Ja jag vet ju varifrån de har fått sina temperament,tyvärr. ;)

    SvaraRadera
  3. Hihi... härliga bilder! Visste inte alls att du skriver blogg. Det var kul att träffas, vi kan göra om det snart igen :) Anila lekte triumferande nöjd med sin skruv då vi kom hem, blev nog inte alls traumatiserad, men hon var nog lite förundrad över varför Aamos skrikit så mycket över den. Dagen efter försökte hon hamra in skruven i vårt soffbord. Eftersom hon vägrade sluta med det flög sedan skruven upp på "jäähy" på bokhyllan och förorsakade gråt och tandagnisslan här också. ;-) Där ligger den fortfarande, så Aamos kan ju trösta sig med att Anila inte heller har någon skruv nu ;-)

    SvaraRadera
  4. Har ju inte gjort det så länge heller.
    Jag tror han helt enkelt var så hyper över att äntligen ha en kompis här att det blev lite tokigt när han blev trött. Vi måst ordna byggträff någongång,Aamos väntar på att få bygga nåt med skruvar,kanske Anila vill hjälpa till. :)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)