torsdag 8 december 2011

Att äta själv!

Ett år och två månader gammal äter han nu hellst med gaffel och sked. Rätt bra tycker jag! Klottigt som bara vad, men jag tror det blir bra! Sambon tog bilden förra veckan och hade glömt att tala om för mig vad den lille kan. Jag fattade det först igår.

Älskar dedär tänderna! O ögonen som glittrar! 

6 kommentarer:

 1. Oj, vad han är söt och duktig! Min lillis som just fyller ett, håller skeden i ena handen och äter allt med den andra handen. Han förstår sig inte alls på att stoppa skeden i munnen. Annars också tycker han om att bli uppassad, till skillnad från sina systrar, som minsann nog sku göra allt själv. De åt nätt och prydligt själv med sked långt före ett-års dagen (det sku man aldrig tro, när man ser deras matvanor nu).

  SvaraRadera
 2. Nå nätt och prydligt är det verkligen inte! Men han kämpar hårt, en liten makaron i gången på skeden, som ofta dimper ner på golvet innan den når munnen.
  Vår äldsta åt mest med händerna tills han var typ fem. :/ Så en lite skillnad där.

  SvaraRadera
 3. Men så kul, nu först kopplade jag ihop dig med verkligheten och din blogg! Äsch då att jag inte hälsade "sådär riktigt" på dig fast vi ändå pratade smått, det blev lite yrt med så många man ville hinna prata med. Nästa gång! Trevlig decemberhelg!

  SvaraRadera
 4. Det tog en god stund för mig också att fatta att du var DU, du såg SÅ annorlunda ut på nåt sätt. Väldigt fin galaoutfit som sagt! :)

  SvaraRadera
 5. Vad duktigt!!
  Jag hade helt glömt detta med gaffel tills vi var till IKEA och han åt där...som ett proffs;) nånejdå, men gick så bra att jag gick och köpte deras plastgafflar. De låter inte så mycket och vassa och bra.

  SvaraRadera
 6. Hahaa, huippu bildserie! Och svaret på frågan, good as new blev armen, bara lite lim på! ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)