fredag 9 december 2011

Parkhäng i slaskstorm

Ja det började ösa slask igår då Trull och jag hämtade Trapp från klubben. Eftersom han och bästisen inte fått leka på en tid stannade vi ute i sådär 40 minuter. Då var alla så våta, sandiga och iskalla att vi gick hem.  Stackars Trull. Han är inte imponerad av detta slaskväder, alls.
Eftersom det som kom ner var så himla blött och mina fingrar var så is får ni nöja er med en bild från balkongen istället.
charmigt.

Dagen var annors också så tjohejjsan. Fick sova hela 3 1/2 timme natten innan. Trull har haft problem med att sova på sistone. Sover superoroligt, gnyr i sömnen, verkar drömma mardrömmar(?) eller har ont och är allmänt anti-sov. På dagarna är han sen gnällig och övertrött. Den här natten vaknade han tolv och var vaken i flera timmar. Satt i sängen och vägrade lägga sig ner fast ögonen gick fast och han nickade till med jämna mellanrum. Lika som nätterna innan. Skillnaden var att han nu vaknade på nytt klockan fem och vägrade somna om innan väckarklockan ringde. Någongång i nattens mörker hade han slagit pannan mot spjälsängen och hade en fin bula då vi steg upp. 


Uppiggande dag. Not.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)