torsdag 1 december 2011

Skorna

Nu är min otfit klar. Hittade ett par skor jag föll för på Uff. De gick dessutom på mig. Lite nippanappa men får väl gå med dem fram till måndag kväll så de tänjs vid tårna och jag lär mig hålla balansen i dem. De är fulsnygga.Annorlunda åtminstone. Som jag. Svart är bara en färg jag avskyr. Så dessa är vinröda med guld och fakestenar. Köpte en matchande väska också. Lite stor för gala antagligen, men kameran måste rymmas in, för dess linsskydd hålls inte på och är så "snyggt" jesustejpat fast på ett band jag knutit fast i kameran för att det inte ska tappas bort.

Klänningen blir den svarta med tropiska blommor. Den får duga. För jag tyckte om den från första ögonkastet.

Så har jag också spenderat någon timme på makeup avdelningen. Måste det finnas så massor med olika produkter, färger och nyanser?! Huh! Men nu har jag en del nytt. Senast köpte jag ny makeup för över tre år sedan, till studentfesten. Att en sådan storkonsument är denna typ.
ber om ursäkt för bildkvaliteten. Inte lätt det här med mörker. 

9 kommentarer:

  1. Tack! Ska bli roligt att ses! Är nyfiken på dina gardiner! ;)

    SvaraRadera
  2. Ja nu gäller det alltså bara att lära sig gå med dem. Utövade balansövningar igår men själva gåendet ser nog rätt skrattretande ut. Ha förståelse för min gåstil sen gott folk! ;)

    SvaraRadera
  3. Supersnygga skor...såna vill jag också ha !!

    SvaraRadera
  4. De ser bra ut! Just lämpligt bloggprisglammiga :-)

    SvaraRadera
  5. Tack,tack! :) Tror dock de får komma på fötterna bara till galor. Vem fasiken har hittat på klackskor?! En man eller?!

    SvaraRadera
  6. Nä, nä, älskar högklackade skor, nu är det kvinnor som mest suktar efter dem! Jag ska spana efter dig och dina skor och komma och säga hej på galan :-)
    Jag har annars en annan blogg förutom trädgårdsbloggen: nalen.ratata.fi

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)