lördag 10 december 2011

Barnfritt

Ja sådan lyx hade jag idag att jag fick vara ensam hemma i många timmar. Tiden spenderade jag sovandes, städandes, dammsugandes och *trumvirvel* skrubbandes badrummet. Så rent har där inte varit på en tid som där är nu. Att skrubba fogarna mellan kaklen brukar inte stå så högt på min to-do lista. Men nu har jag skrubbat både väggar och golv med svetten rinnande. Sköljde också av hyllorna där vi förvarar shampon och tvålar. Det blev ett redigt bubbelbad. Hoppas det inte bubblade in hos grannarna också..
Här hade bubbelnivån redan sjunkit ett tag.

Vi kan förresten kalla detta julstädning. Då känns det bättre.

3 kommentarer:

 1. Varför läste jag detta... inser att jag och universal stone också borde ha en date i badrummet...

  Duktigt av dig, vill du fortsätta hos oss:)

  SvaraRadera
 2. Är du alldeles säker på att det är ett måste då? Jag tror ärligt talat inte jag skrubbat fogarna på flera år nämnligen. Förra året var ju Lukas så liten att jag hade en bra orsak att låta bli och året innan minns jag inte hur det var.
  Fast nog känns det mycket lyxigare att gå i duschen då där är sådär rent måste jag säga! :)

  Du får be din man lämna dig ensam hemma då om du ska göra det! ;) Annors får du sätta universal stonen i handen på honom. Själv använde jag lite av varje tvättredskap, är den du nämnde bra? Nu hamnade jag nog bara skrubba smutset bort med mina egna krafter liksom.

  SvaraRadera
 3. Tog fogarna en gång tidigare med Univeral, men lämna på hälft och det är stor skillnad... (det stör mig varje gång jag duschar)
  Med US behöver du nog bara ta rikligt med svampen utan att använda mera kraft och sedan skölja-mycket bättre än några badrumsmedel som man får ha hård borste och gnugga.

  Men inte skulle jag behöva ha gubben borta(han städar nog alltid annors badrummet) utan skulle kunna ta en bit varje gång man duschar (utan barn:)) )

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)