fredag 30 december 2011

Reashopping

Njae, så bra har det inte gått med det. Fast jag försökte endå idag. Åkte iväg till Östra centrum med yngsta gubben i vagnen. Han är super! Underbar! Snällaste babyn ever! Fast jag hade lite pepparkakor med i en minigrip påse som mutor, och en vattenflaska. Det funkade bra. Hittade en hel del jag kunde tänka mig i en klädbutik, men så kollade jag mot kassorna, satt tillbaka kläderna och gick ut ur butiken. Uj.

Söker efter en rock till mig själv egentligen, en lång och vattentät. Inte svart och inte vit. Hilfe.

I Stadium gick jag in efter mammasprings tips. Alla underställ var tag två betala för en. Jag valde den lite billigare varianten fast endå i merinoull. Så skön och en så fin färg! Använder alltid nåt i ylle eller annat fukttransporterande underst på kallare årstiden då jag är ute med ungarna. Svettas jätte,jätte lätt och sen då man stannar fryser man ju ihjäl  redan i dessa grader då det blåser så hårt här i våra knutar.

byxorna är i samma färg de också! 29€ för båda tillsammans!! 
Nu harmar det att inte hjärnan var med i leken på plats. Borde ju ha köpt julklappar till nästa år, nog vill väl alla ha så här varma och fina underkläder eller?!

I indiska hittade jag också några fina (onödiga) prylar. Lyckades dock hålla mig i skinnet. Som tur är allt så dyrt där, annors sku jag äga en hel del underbart därifrån..

pepparkaks/kexformer i finfina former och en servietthållare som bara skriker mitt namn.
Vårt kök går ju dessutom i grönt!
Försökte också febrilt söka efter en grön äggklocka men hittade inte.

 Ifall du råkar se eller råkat se en grön äggklocka någonstans, snälla hör av dig! 


Vi har en åtta år gammal (blå) en som gått i många, många bitar, ringer då den har lust och egentligen borde bo på soptippen redan. Den används alltid då jag lagar mat för jag har en tendens att glömma att jag borde stå vid spisen.. Dessutom används den alltför ofta till timeoutar för vår fyraåring och då flyger den ofta i golvet också.. Ja och ibland då det inte händer nåt trots femtioåtta tillsägelser om att det är dags att plocka upp leksakerna i vardagsrummet NU så kommer den också fram.. En allt i ett äggklocka alltså. Fast ägg kokar jag sällan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)