fredag 2 december 2011

Chilli

Gick igenom sgs. alla läppstift i Anttila igår. Det vill säga en hel del. Huh! Men efter en lång stunds välande och suckande, lite ögonrullning, så hittade jag ett jag fastnade för, Chilli. Gillar det dessutom så till den höga grad att jag lade av det på mina läppar idag då jag åkte med de små för att hämta hem skolpojken via Prisma. Jag i läppstift! Helt sjukt! Jag som alltid tyckt det är lite av en maskeradgrej dethär med läppstift kände mig helt normal, fast med rätt nätt färgade läppar.

smile

6 kommentarer:

 1. Jätte snyggt! Jag har alltid bara läppglans för jag känner mig så obekväm i läppstift, men alla andra ser så bra ut i det. Du ser jätte fin ut! Blir roligt att ses på måndag :)

  SvaraRadera
 2. Jag föll genast för färgen. Rätt glittrig, fast inte för, och en fräsh färg. O tack! Kände mig lite tvungen att prova mina nya sminkprodukter. ;) Ja, kom gärna och säga hej om du ser mig stå ensam i ett mörkt hörn, vinglandes på mina klackar! :D

  SvaraRadera
 3. Du är mycket vacker. Det har jag alltid tyckt. Kram.

  SvaraRadera
 4. O du är rörande snäll du! Vacker både på ut- och insidan!
  Ha ett riktigt skönt veckoslut! Kommer du på galan förresten?

  SvaraRadera
 5. Super snyggt.
  Förlåt att jag måste le åt min tankebild på dig vinglade fram på klackarna och alla tror du kommer full... NEJ, du kommer säkert att glida som en donna fram och bedåra alla, söta du. Kram!!

  SvaraRadera
 6. Kanske det sku gå bättre om man sku dricka lite innan man tar skorna på sig ja, bra idé! ;) Men oj vad snällt sagt! Kram tillbaka!

  Sonja måste ju också få en kram förresten! Glömde ju den! :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)