söndag 18 december 2011

Hjärtsnörp

Eftersom jag inte fått sova på sistone har jag varit så in i graven trött att jag druckit mer kaffe än vanligt. Detta har igen fört med sig lite hjärtklappning. Hjärtklappningen + den totala tröttheten har igen fört med sig att jag (snyft) inte sprungit på hela veckan.Har faktist varit lite rädd över risken för nåtslags hjärtsnörp (på ett dåligt sätt)  då jag helt enkelt inte gillar att springa långsamt.
 Inte har jag heller gjort nåt annat. Ja förutom förätit mig på lussebullor då. Men nu,då sambon var på firmans lillajul, twiststeppade jag i 30 minuter och hulahulade (en vattenfylld hularing) jag med (mycket) små tyngder i händerna i sådär 20 minuter medan jag tittade på nätti nakuna på ruutu.fi. Tankevärt om en hemmamamma som avskytt sin kropp sedan hon fick första barnet vid 17 års ålder.*
Slutsats-Kanske man ibland borde ge sig själv en chans och inte alltid bara se allt det man sku vilja ändra på på spegelbilden,både på insidan och utsidan. Men hjälp att det kan vara svårt.. Så hiskeligt svårt faktist.

*här ska vi endå minnas att detta kanske inte är det där mest seriösa programmet där finns att beskåda.

Ja och förresten, jag hade grym huvudvärk, riktigt så jag mådde illa tidigare, men bestämde mig för att endå motionera. O hör och häpna, huvudvärken släppte tydligen i nåt skede, åtminstone det mesta av värken försvann! Det som blev kvar går liksom att leva med helt bra.

3 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att aldrig vara riktigt nöjd och oftast se fel och brister istället för det fina!

  Angående sömnen... kämpa på! Inte kul då man har sömnbrist, men man kan ju trösta sig med att det lättar efter sisådär 1,5,10 eller 20 år någonting...

  Hoppas du får en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Jag är aldrig ens lite ditåt nöjd. Har väl aldrig varit det heller. Så där har jag mycket att jobba på för sådär lite objektivt sett kan det väl inte vara så illa ställt som jag tror..

  O jo, månne inte de sover alla i nåt skede. Fast sen börjar de väl drälla på stan igen så man måst vaka tills de kommer hem. ;) Nu har det bara varit extra jobbigt, hoppas det lättar lite ens på jullovet då man inte behöver hinna någonstans och kanske får sova en tupplur någongång då de två större klarar sig rätt bra tillsammans en stund, ifall de inte börjar bråka.

  O tack det samma! :) Hoppas koppkliet börjar lätta så småningom!

  SvaraRadera
 3. Du ska jobba på det för du är otroligt vacker! Starka färger och glada ögon! Var nöjd med allt det fina du har -bums! :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)