fredag 23 december 2011

Tortyr

Har inte sovit nåt i natt. Trull är tydligen förkyld och har gråtit var femte minut hela natten igenom, hårt. I nåt skede förflyttade vi oss till vardagsrummet och försökte få honom att sova i vagnen men nej, lika uselt resultat. Bubblar av hat mot tröttheten. Ungarna är också trötta, bråkar, råddar och går mig och varandra bara på nerverna. Har redan ett antal gånger meddelat att vi inte åker någonstans imorgon, att det inte kommer någå paket alls. Usla jag. Som om det sku hjälpa nåt. Med då de bara vrålar och slår varandra. Christmas spirit, hell yeah. NOT! O jag har ännu en massa opackade paket. Blev ju inget av packande inatt då  minstingen tjöt till så ofta. Pepparkakshuset blev också helt vingligt och snett då jag blev avbruten flera gånger.Men det blev ihopbyggt endå. Antagligen sista gången det är ett muminhus i vårt hus. Riktigt äckligt att få ihop var det nämnligen.

Jag dör en liten långsam, smärtsam trötthetsdöd med hat i blicken här. Kanske man finner mig förkolnad i nåt skede efter julen om inte jag snart får sova någon timme i sträck. Tortyr. Det är vad detta är.

5 kommentarer:

 1. oj, nej!! Ger dig så här virtuellt en STOR kram, fylld av medlidande och hopp om sömn.
  Är du säker på att han inte har i öronen.
  Axel fick ny kur i veckan, hade precis börjat sade läkaren, jag ville ju vänta med efterkontroll så den kom före jul och tur var det. Hade vi åkt förra veckan hade det säkert varit bra och så fått åka till akuten på julen..

  Nu har magen dock helt blivit lös, så inatt då han ej kom till ro tog jag honom till pottan och direkt kackade han vatten kacka, stackarn har ont i magen, men så duktig är han att han tappert kämpar att inte kacka i blöja.Från trög mage till 4 lass på potta dagligen. Staki´liten

  Hoppas hoppas du får lite sömn och en god och fridfull Jul till er!!

  SvaraRadera
 2. Nämen oj så ni nu har ÖI. :( Det är sååå jobbigt att veta med de små. Jag är riktigt dålig på att uppsöka läkare.I synnerhet dödstrött med tre barn i släptåg hade jag bara inte lust att börja köa på hälsostationen. :/ Oftast brukar de då inte ens ha öi då jag gått. Men får väl ta skeden i vacker hand bara om det fortsätter såhär.
  Oj lilla Axel. :( Ger du dem mjölksyretabletter/droppar?

  Önskar er också en riktigt god (och friskare) jul!! :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas hoppas att ni får sova i natt !!
  Önskar dig en riktigt GOD JUL ; ))
  Kram

  SvaraRadera
 4. Camilla, ja man får väl hoppas på det bästa! :) Nu har de båda yngre feber och forsande näsor så vi får hoppas de inte åtminstone blir sjukare tills imorgon, för då får vi nog kanske låta bli att åka iväg och smitta alla andra. :(

  O tack det samma, jag önskar dig också en riktigt god jul!! Ni har det så mysigt hos er, säsongbordet är fint!

  Kram på dig med! :)

  SvaraRadera
 5. Nej, nu hoppas jag de tillfrisknar över natten och sover hela natten!!!

  och jo, ger Reladroppar.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)