måndag 10 december 2012

En bloggala

Det var ju den andra för mig. Införskaffade klänningen (secondhand) redan för någon månad sedan för en struntsumma, skorna hittade jag på loppis (de var lite,lite små men de enda som dög efter en hel del loppisar och priset var väl 1,50) och det långa paljettbandet jag hade i pannan och kring håruppsättningen (kunde inte ha det löst då det fastnade i klänningens paljetter) köpte jag för mååånga år sedan för knappt nåt men så har det legat där och väntat på nåt passligt att användas till.

Så summan av min outfit var väl under 10€ med masken. Lite besviken är jag dock att jag inte fastnat på en endaste en bild i år heller. :(

Någon dag innan galan slog det mig. Sambon hade ju kvällstursvecka. Jaiks. Man kan inte precis be någon komma och natta våra tre vilda barn. Det har jag lite för svårt att föreställa mig att sku funka, eller att någon sku våga..
Som tur fick den snälla sambon sin tur bytt så han kunde vara hemma med dem medan jag åkte iväg på fest. I toppabyxor. Har aldrig frusit så mycket som denna vinter. Trots mina fina vinterkläder.

Tur tog jag åtminstone en bild på mig själv innan jag gick. Fast smyckena bytte jag och masken använde jag nog inte på galan. 
 Kom så sent att goodiebagsen redan var slut (måste städa köket och laga mat innan jag gick, ni vet, askungen ;) ). Egentligen var det ok. Har funderat lite på det där med att få en påse stuff man inte behöver egentligen (eller vad vet jag, såg ju aldrig innehållet). Men tygpåsen, DEN var snygg i år!

Hittade ett par mammapappa.com bekanta och hängde mig fast vid dem för att inte stå ensam bland allt fint folk. Så råkade det ju sig att de var kanske det bästa sällskapet!

En av dem jag hängde med, Charlotte. Fin kvinna och utmärkt skribent.
Hade självklart också fått min röst. 

Malenami  vann äntligen två välförtjänta pris. Fast hennes vardag är nog så långt från min att jag bara kollar in vid bloggprisen måste jag medge..

Två männsikor jag gillar fast jag främst känner dem via bloggarna.
Basse och Hannah 

Gillade kanske mest de korta filmerna i serien En dag som.. med Frida från x3M.
Hade kollat en del av dem redan innan bloggpriset men skrattade gott endå. Lyckad serie!! 

Bloggdrottningen och partydjuret. Charlotte.
Tycker galan var bra ordnad. Belysningen,och "inredningen", showen, temat. Lyckat!  I år fanns det också sittplatser vilket många ju saknade förra året. Fast tycker att det var en hel del mindre folk i år. Hade hoppats på att få träffa en hel del trevliga bloggare live, men de kom sen inte. Synd!
Synd var också att vi tänkte att någon minut hit eller dit väl inte kan skada då vi sku på efterfesten, att ingen är väl så torr och tråkig att den börjar räkna minuter..men sidu sidu, det var just precis det de gjorde då vi ställde oss i kön några minuter över elva. O femton euro var för mycket för min lilla budget. Det störde lite. (eller mycket). Hade ju just väntat på att få dansa loss, men på stället vi gick till istället var det nog inte dansgolv eller musik att tala om. Försökte en stund med vårt tappra gäng men det var ju så skrattretande att vår nioåring hade varit bättre DJ!!  Så det blev inte en alltför sen natt.. Lite synd då man går ut på stan en gång i året.

Tack för ert fina sällskap!

6 kommentarer:

 1. Tack så hemskt mycket för att du kom med oss (eller vi med dig, jag vet inte riktigt åt vilket håll det verkligen var)! Det var en lyckad kväll, så när som på musiken på Beefen. Och jag hoppas verkligen att du kommer med oss någon annan gång och dansar på riktigt!

  SvaraRadera
 2. Ja, kvällar då man får chans att riktigt dansa loss är allt för få nuförtiden! Hoppas vi ses snart igen :)

  SvaraRadera
 3. Va fin mask du har! :D Verkade ha varit en riktigt bra fest. Synd om det inte var så många på plats. Jag hade egentligen dubbelbokat kvällen eftersom de kom rätt sent ut med att det över huvudtaget var någon gala iår. Men så kunde jag ju inte gå på nåndera av festerna.

  SvaraRadera
 4. Tack till er för super sällskap! :) Skulle ju nog vara roligt att dansa loss jo! :) Kom på att det visst inte var två år sedan jag var ute hela natten, det blir ju tre år sedan nu på nyår..så det kunde kanske ske liiite oftare. ;)

  oca, ja du var en av de som saknades. :) Kanske nästa gång, om det ännu ordnas! Ja masken var helt fin, men gillar inte att klämma in ögonen i en sån. ;)

  SvaraRadera
 5. Bra att du namedroppade mig!

  SvaraRadera
 6. Bra eller "bra"? Kan ju ta bort det om du inte gillar det! Men alla vill väl se hur snyggingen bakom den ööh annorlunda bloggen ser ut. ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)