lördag 15 december 2012

Måndag

Trapps förra klubbkompis (och första bästis) mamma skickade ett meddelande på måndag morgon. Passar det att A kommer och hälsar på om en stund så mamman och lillasystern kommer iväg på shopping och han inte uttråkas med sin sjuka far. Visst passade det! Meeen. Så tåg det ju halva dagen innan han verkligen kom. Inte så bra då Trapp ju väntade på honom som barn väntar på julgubben och så hade jag ju faktiskt en  del planerat till efter lunch. Men det fick nu vara. En kompis är väl viktigare är lite matuppköp och annat..

Den som led mest var kanske denna. Han kunde ju inte sova med besök här. Men trött var han. Så trött att han fällde ihop kärran jag hittade dagen innan, tog sin Bogi,sin tutt och ett improviserat täcke och satte sig för att vila en stund.
Hans nätter fortsätter att vara from hell. Mardrömmar varvat med vad vi tror är tandvärk. Främre hörntänderna har som tur snart växt ut färdigt. 

De två leker så sött tillsammans. Det blev långa legolekar, lite härjande med mariomjukisdjur (fast det gillade inte A, han är liksom såååå lugn!) och så till sist spel på wii. 

o såhär kan det se ut då man läser ur Sagan om ringen på kvällen. Som ni ser är det lite kvar ännu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)