tisdag 12 augusti 2014

Båtfärden de väntat på!

Vi hade inte varit ut på havet alls under vår semester på landet. Pappa ville inte gärna att vi använder stora båten då inte vi gjort det, och den lilla, nå den är rätt liten och jag har då aldrig kört båt. Så pojkarna hade väntat och väntat på en båtutfärd- sen, då Grandpu kommer tillbaka. Och nu var han här! Vi sku åka på eftermiddagen, men sku nog hinna klämma in en liten tur..

Först sku pappa gräva fram wakeboarden åt systra min, ifrån ett av de små husen med arga invånare. Små, randiga och väldigt agressiva. Han var väl förberedd!

 Under tiden smålog jag åt mina kära. Då jag tog fram klossarna i början av lovet hade de då "ingen fantasi" och ville absolut inte leka med dessa utan mig. Nu hade de hur fina lekar som hellst och det kändes snopet att måsta avbryta dem.
 Men avbrottet var mer än välkommet! Så glada små skepparen hoppade vant i båten och åkte iväg med leenden på läpparna!
 Till en liten ö i närheten där vi njöt av några sköna timmar. Pappa coh Tripp vadade först iväg till klipporna intill, vattnet var helt otroligt varmt, också ute till havs!

 och jag gladde mig åt att också de hann umgås lite under sommaren.
 Resten av gänget vadade ju självklart också dit för att man kunde!

Så såg vi såg svanfamiljen.
 Plockade en keps full med små snäckor. Kollade fågelbenrangel, vattenkryp, simmade och njöt tills klockan hade förflyttat sig framåt för fort och dagens fortsatta program flåsade oss i nacken. Buu för det, det är en så fin liten holme!

Men han var nöjd! Mera båtåkning!
 Och Tripp som ju inte var med i våras då vi var ute och åka verkade också glad med programpunkten!
 Så fick syrran åka lite wakeboard i viken innan hon sku göra sig redo för att gå på fest..
 Pojkarna tittade imponerat på.
 och min modiga Tripp som veckan innan vägrat gå i vattnet ville nu prova han också! Tre gånger hann de med innan klockan tyvärr blev för mycket, men jag var redan så väldigt stolt över att han vågade!!

Så grillades det fort och jag försökte plocka ihop nästan två veckors egendom från husen och gården.. Och efter lunch var det dags att ta farväl till pappa och Ipi och åka iväg in mot stan med mamma.

Tack kära du för att du orkade med oss så länge på det härliga stället och gjorde sommaren somrig! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)