måndag 18 augusti 2014

Mammapappapicknick

Har varit medlem på mammapappaforumet sedan 2005, då Tripp var en liten plutt. Den sommaren var vi också på vår första mammapappapicknick vid tölöviken för att träffa andra föräldrar live. I år var alltså nionde året vi träffades vid operans enda av parken. Är inte helt hundra, men tycker nästan vi varit där varje gång! I år ville inte Tripp komma med, men de två yngre hade inget emot det! Nu har picknicken dessutom flera år i rad arrangerats samtidigt som lastenfestarit  så då har man kunnat slå ihop den med lite annat program också.. Fast tja, vi blev mest fort stressade av det otroliga hösslet där bland lastenfestarit, är nog inga stora happeningsvänner vi.. Fast ambulansen och gatusoparen var nog ganska häftiga, tyckte vissa!!
 Bättre var det vid det lugnare mammapappapartytältet.. Där fick man dessutom som vanligt äta sig mätt på smörgåsar och fruktpuréer och blev man törstig kunde man dricka kaffe eller saft, bl.a.
 Det var nog inte sådär jättemycket folk på plats, fast det var underbart väder, men det råkade vara så mycket annat program också samma dag, att det antagligen beror på det. Men det var flere gamla bekanta på plats, och så är det ju roligt att bara ha en orsak att komma in till stan och ha det bra en stund!
 Nytt för i år, och en superb idé, var duplofilten! Väldigt, väldigt populärt bland barnen som inte hemma längre orkar leka med sina egna. Nu hade de hur roligt som hellst med lite "nya" leksaker!
 Pojkarna hittade vänner, försvann till lekparken, rusade omkring och blåste lite såpbubblor jag fattat att packa med mig.
 Och så hups, hade flera timmar gått och festen var slut. Och picknicken avslutades about lika som förra året. Stenkastning med samma barn som ifjol. Men med mera gässbajs på stranden, och mer uäk, sätt inte fingrarna i munnen!
 Så det blev ett lite kortare besök på stranden innan vi sku ta oss hemåt.
Trodde vi..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)