söndag 31 augusti 2014

Eleven

Den duktiga. Som tar detta med skolan på stort allvar. Som var nervös som bara den innan det drog igång, men nu verkar ha landat rätt bra bland alla de gamla förskolevännerna. Ibland är han orolig över att ingen lyssnar på honom eller vill leka med honom, men vi får se om det är så på riktigt. Åtminstone leker han nog alltid med någon då jag hämtar honom..

Läxorna är inte så roliga, han har väl lärt sig av storebror, men han gör dem nog snällt då man påminner. Noggrannheten är kanske inte det viktigaste i hans ögon, men gjort är väl bättre än inte gjort!

Han övar sig att skriva här hemma. Skriver en massa lappar, blev och sagor. Ännu får man lite gissa vad det står då han skriver allt ihop, men det brukar gå att lösa. Och vi är så stolta och glada föräldrar, då man ser hur han njuter av att få lära sig! Han sitter också just nu och läser i en bok, bilnamn för sin lillebror. Så fint!

Han blev bjuden på det första kalaset också nu i fredags. Kompisen som blev hans första kompis i förskolan. De verkar hålla tätt också i år, leker fina kottlekar på skolgården och verkar trivas. Kompisens favorit lär vara kunkkupigi från angry birds, så det blev en sådan och en grisreflex i paketet. Kortet blev ju bara så fint också det! Han satsade riktigt fullt ut på temat tycker jag, med både fram- och baksida!

Får försöka hitta fler tarror nu bara, tror jag..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)