fredag 15 augusti 2014

En pappa till pappers

Den 1 Augusti hade vi äntligen tid till ett viktigt möte som skjutits upp i många år.. Mest för att sambon kanske varit lite sur på systemet. Gifter sig kvinnan innan att barnet föds, med en annan än den biologiska fadern, har den riktiga pappan inga som hellst rättigheter till sitt eget kött och blod! Har man levt ihop i snart fjorton år och har två barn från förr, då måste man skriva på papper att man inte haft samlag med andra.. 

Men i somras såg jag på bilder av sambon som var och klättra, tex. denna, och kände plötsligt att det kanske endå var viktigt att ha det svart på vitt, fast alla andra i vår närhet vet vem Trulls pappa är, ifall han trillar ner från någon sten en vacker dag.. 
Så vi lånade bilen och körde iväg, in mot stan, Trull hans far och jag.
 Har förresten använt en såhär fin spegel i somras då vi fått skjuts. Och ännu åker den lilla fint bakåtvänt. Hade tänkt att han får byta håll då han fyller fyra, men han är nog ännu så liten, så vi får se.
 Så blev vi inbjudna i rummet, tanten frågade oss rakt ut hur det kom sig att vi kom först nu, vi skrev på buntar med papper och gick ut igen..
 Så gick vi ner till stranden en liten tur, innan parkeringtiden gick ut. Trull var salig och väldigt imponerad av alla de stora båtarna!
 och så slickade vi i oss glass i rekordfart då det var så hett att det bara droppade..
 Så skyndade vi oss tillbaka till bilen och åkte hemåt för att packa ner lite festkläder, mata fiskarna och vattna palstan innan vi åkte tillbaka till svärföräldrarna..
 Älskar att ungen hellre äter basilikaknippen än jordgubbar.. Här blev han på liten picknick i brorsans stol innan han ville stiga ut ur bilen hos hans farföräldrar..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)