lördag 9 augusti 2014

Ingå

Vi packade ner våra saker en regnig eftermiddag och väntade på skjuts av min mamma. Nu sku vi iväg till landet, pojkarna, hon och jag. Sambon sku stanna hemma ett par dagar och kanske komma sedan (vilket han ju sen aldrig gjorde och ett par dagar blev närmare två veckor av sol och skönt slapp för vår del..)

Vi bodde i den lilla stugan som nuförtiden har två soffsängar. Det blev en kort första kväll innan vi kröp ner i sängen för vår första natt. Oj så svalt det blev om natten, fick ha värmen på till och med!
 Nästa morgon regnade det, men det hade vi varit förberedda på. Mamma drog fram en massa spel vi aldrig ens hunnit spela och vi hade faktiskt en supertrevlig morgon tillsammans. Hinner ju aldrig spela med dem, och de har ju blivit större sen vi provade sist och tom. lilla Trull kunde spela fint!
 De bekantade sig lite med Sniff efter att inte ha sett honom på en tid. Lilla Sniff som nyss fyllt tre!
 Då det klarnade upp åt vi lunch och åkte in till Ingå city för att leta upp skateparken vi läst att finns där. Intill fanns en fin park också!
 och en spontansportplats där vi provade alla olika maskiner.
 Trapp var överlyckig då han hittade fler sniglar han samlade i ett blad.. Då vi gick för att äta glass och han ätit klart fick de flytta in i burken..
och då vi varit till butiken (för att egentligen leta efter simglasögon) fick de flytta in i ett stort, genomskinligt, ämbare med lock.. Sommardjuren hade nu ett fint hem.
 Skateparken hade nog mycket som sku ha kunnat vara bättre, men för denna scootberoende dög det nog endå bra!! Thank God att det finns en skatepark på landet liksom! Eller ja, tio kilometer ifrån egentligen.. Så det blev att köra 40km de flesta dagarna för mamma som så snällt gjorde det utan att klaga!
 Hon märkte väl hur viktigt det är!

 Den lilla fick som direktiv att packa ner bara lite leksaker. Gissa om jag skrattade då jag kollade ner i hans leksaksväska och såg denna orm, en leksaksgroda och en bil.. Här fungerar den som bensinslang tror jag..
 Mina föräldrar sålde ju huset nu i våras och hade flyttat dessa pioner till landet, fint blommade de också trots flytten!
 Och denna lilla var helt lycklig redan nu, min utemänniska!
 Som snusade lyckligt på blommor
 och tävlade med vattensorken om vem som hinner äta mer lökblast i det förstörda växthuset..
 Och trampolinen hoppades det flitigt på enda tills det var dags att sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)