onsdag 30 november 2011

Att piska sig själv

Ja det var nu ungefär det jag gjorde ikväll då jag sprang min "vanliga" runda. Ungefär 6 km, mest på asvalt, vilket jag avskyr. Fast jag orkade endå!
Lade minstingen innan jag gick ut för att springa, en gång till, med springkläderna och skorna på. Gick ut inte bara småsur utan rätt arg. Där hjälpte det att springa så hårt hjärtat orkade. Är lite orolig att det får någon attack då det glömt vad sova-i-sträck betyder. Fast känslan av ett lugnare och mer zen jag försvann lite då jag stod och tvättade håret.  Fattade plötsligt att Trapp ligger och skriker i sängen så Tripp vaknat, och sambon bara snarkar i vår säng.

Surade förresten lite på springrundan över att mörkret inte lägger sig över ängarna och åkrarna här längre då det byggts så mycket hus. "Landet" vi flyttade till finns inte längre. Ja eller jämfört med centrum såklart, men jag drömmer tillbaka till tiden då jag såg älgen från balkongen. Då vi nyss flyttat hit, åtta år sedan. Med vår nyföding. Till vårt nya liv.

2 kommentarer:

  1. Är tyvärr så att det byggs överallt. Om ens lite aningar till grönområden måste det ju byggas eller skaffas vägbeslysning. Synd :(

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen synd! Här var ett så rikt djur och fågelliv då vi flyttade hit. Nu är de borta. O så gillar jag mörker.

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)