söndag 26 februari 2012

Dagar som denna

Då jag inte ens vet hur jag ska förklara hur dålig jag egentligen är på detta med barnuppfostran. Då jag på allvar tror att de kanske hade det bättre utan mig. Då jag försöker och försöker och alla bara stretar emot, jomar, gnäller,hatar och tycker jag är sämst. Ja då blir jag till slut sämst. Sitter ensam och gråter inne istället för att vara där ute med dem. Hade packat allt klart för den första hela familje-skrinningen någonsin. (Sambon har aldrig sett dem skrinna) Men så tog det timmar av skrik och hot för att få på dem kläderna. Då jag blev utskälld totalt för att ha lämnat hockeyklubborna inne rann bägaren över och jag gick hem med Trull som nu sover på balkongen istället. Ingen skrinning. Kakaon har jag lust att hälla i lavoaren. Ännu ett misslyckat försök. Ännu lite mer självhat.  Vill INTE höra nåt annat, det är inte det jag fiskar efter, har bara inget annat ställe att ösa ut känslorna på nu. Har inte ens kommit till terapin sedan hösten, inte kan man ändå gå dit med barnen i släptåg. Vet ju att man inte ska skiva då man är arg. Men kanske det inte är samma då man mest är arg på sig själv. Att man kan vara en så misslyckad person. Jag blir bara ledsen. O tycker synd om mina små.


7 kommentarer:

 1. Så där ÄR det att vara mamma! Dom skulle inte ha det bättre med nån annan mamma. Såna där dagar har vi också, men sen kommer det dagar då man får nåt litet bevis på att man faktist lyckats med nånting i sina försök till barnuppfostran ;)

  SvaraRadera
 2. ALLA har dåliga dagar ibland ! Du är ändå den bästa mamman i världen för dina barn !
  Imorgon är en bättre dag !
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med de övriga, vissa kvällar tycker jag att de skulle ha haft det bättre utan mig morrande och skrikande, men ibland måste man få utlopp för att inte gå under. Visst synd att barnen får ta skrällen, men de är nog snabba att uppfatta situationer och kan driva en till vansinne. Kanske för att de vet att de får en bättre mamma nästa dag;)

  Du är en bra mamma, åk iväg några dagar och de kommer att klänga sig fast vid dig och aldrig släppa iväg dig!!!

  SvaraRadera
 4. Du ska inte vara så hård med dig själv. Men du skulle nog förtjäna någon dag för dig sjäv ibland och har all rätt att göra det, en dag ifrån hemmet kan göra en mamma under :) Jag håller med, du är en så fin Mamma och herregud en sån patrull du sköter om där. Tsemppiii!

  SvaraRadera
 5. Håller med de andra, mer än så säger jag inte eftersom du inte ville höra att du har fel (men det har du). :)

  SvaraRadera
 6. Du är superduktig som ens kommer på tanken att traska iväg med 3 små och skrinna!! Jag tycker att det är så tungt ibland att bara klä på pojkarna för att komma iväg någonstans så jag låter bli istället. När man läser din blogg så märker man i allt du gör och skriver hur mycket du älskar dina barn. Du är garanterat INTE en dålig mamma.
  KRAM!

  SvaraRadera
 7. Oj, jag måst ju börja skriva mer gnällinlägg om man får såhär fina,varma kommentarer då. ;)
  Får väl bara hoppas idag blir en bättre dag.:) För de där dagarna har det varit lite många av på sistone. :( O på lördagen blir jag ensam med dem för två veckor. DÅ kan det komma gnällinlägg. Om jag ens orkar skriva..

  Tack, för att ni läser här och för att ni tog er tid att skriva så fina ord!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)