lördag 25 februari 2012

Fredag

Det var så blött ute att vi tog en innedag i parken. Hade tänkt att Tripp sku få lära känna skolbarn som brukar vara i eftermiddagsverksamheten där, kanske få en ny vän. Han har ju stackarn inga vänner som bor här på området. Skolkompisarna bor längre bort och tycker han börjar vara i den åldern att det säkert vore roligt att bara ringa och fråga, eller plinga på och fråga ifall någon sku vilja träffas och leka. Nå. Ingen skolpojke råkade ju vara där just den dagen. Jättesynd! Men Trapps nuvarande bästa kompis råkade vara där med sina yngre syskon och med honom bleyda de i några timmar innan vi gick hemåt så Trull sku sova.


På väg hem hittade de stora isblock som fallit ur en slags ränna. Väldigt imponerade var hela gänget.
På kvällen gick jag på veckouppköp och reasök till Prisma. Försökte vara smart och köpa skor till nästa vinter då de är på -50. Mätte pojkarnas fötter och provade på innersulan i skorna, båda fick skor som är två storlekar större än de nuvarande skorna av samma märke. Sedan är det bara att hoppas på det bästa, att de verkligen passar nästa år. Men i en familj med tre pojkar så brukar de nog passa någon i nåt skede ifall de råkar vara av fel storlek för den de är köpta till. Åtminstone är jag nöjd att jag försökt tänka lite framåt.

Vågade inte köpa lila åt den yngre fast det ksu ha funnits. Han anser att lila är en flickfärg tror jag. Åtminstone tycker han den är ful och vägrar ha nåt lila klädesplagg på sig. Envist. Tripp igen gillar färgen.
Hittade också strumpor med frotebotten på rea. Men storleken märkte jag inte förrän hemma.

3 kommentarer:

 1. De lönar sig nog att köpa vinterkläder nu. harm bar om dom e försmå nästa år då man aldrig vet hur dom växer. men jag ha tänkt göra sammasak i år för engångskull

  SvaraRadera
 2. Vikings skor är jättebra har hafft sådana till både William och Oliver.

  SvaraRadera
 3. Nå med två storlekar större tror jag nog de passar, hoppas mest de inte är för stora. Deras fötter brukar inte växa alldeles förfärligt på ett år tycker jag. Det börjar vara dags att uppsöka butikerna om man ska ha nåt, de större storlekarna i bra skorna var redan slut, därför blev Tripps från "flicksidan". Därför är jag glad att de är rätt neutralt lila, inga blommor och sådant. :)

  Jep, Viking har vi haft i flera år redan som favoriter bland goretexen. Har själv också ett par.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)