fredag 3 februari 2012

Middag

Lite annorlunda och roligt, sådär mitt i veckan. Pappa plockade upp oss igår efter jobbet (tur satt minstingens stol ännu fast sedan förra gången, mina fingrar behövde inte frysa) och så åkte vi iväg till ett gyllene M som ligger i närheten. Stackars tredje barn, där sitter han världsvant och äter hamburgare och franskisar, 1 år och 4 månader gammal. Nå, finns väl kanske de som har det värre också.. Han var åtminstone nöjd, tills han upptäckte trapporna som ledde upp till övrevåningen. Då var det slut på friden, han sku bara klättra, klättra. Så ber om ursäkt för gälla, höga tjut.

2 kommentarer:

  1. Vet du, inte är det så farligt med lite skäpmat ibland. Att helt neka dem det skulle bara göra ett superbehov som äldre. Tror jag iallafall. Ibalnd behövs det heliga M, om ej bara för att slippa stå vid spisen. Är nog årstiden också, de flesta jag pratat med nu bara inte orkar kocka för tillfället;)

    SvaraRadera
  2. Nej, jag vet. O endå känner man sig alltid lite, lite skamsen i synnerhet då en sådär liten smaskar fett och salt med god aptit. :)

    M & jag är nog vänner, det har räddat många utflykter! ;)

    O ja, jag känner nästan lite avsky för matlagning just nu. Ja eller egentligen för alla hushållssysslor för att vara ärlig.

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)