söndag 12 februari 2012

Favoriter

Ifall han hör kranen i badrummet och ett borstande ljud, rusar han fram och pekar mot muggarna som hänger på väggen, Dä! Dä! ! Han ska borsta tänderna. Varje gång han ser någon annan göra det och också lite där emellan. Inga problem med risgrynstvätt här inte!


Här en dag medan jag pysslade med nåt i badrummet hörde jag hur han stånkade,pustade och hade sig. Han hade fått den omkullvälta datorstolen upp på rätt köl, skuffat den över några mattor och lite golv fram till akvariet och klättrat upp på den för att umgås med kompisarna. Det börjar bli lite jobbigt att hålla honom därifrån kan jag tala om för er.

En till grej han verkligen gillar är mössor, hattar,ämbare, you name it, på huvudet. Oj så han var stolt då han fattade att man kan ha tvättfatet (som använts till allt annat än det hos pojkarna) på huvudet, som en sombrero. Sötaste tultan.
Söker du hattmodell, här har du en frivillig!

6 kommentarer:

 1. Hih, vår lika ivriga tandborstare ropar " nennänaa" och kunde också tvätta tänderna hur ofta som helst :)

  SvaraRadera
 2. Ja man får väl vara nöjd att de gillar det. Antar att det kommer en tid då man får bända upp munnen på dem då de ska var på nej-humör. ;)

  SvaraRadera
 3. Här gillas det också även om tänderna är få;)

  SvaraRadera
 4. Vår lilla har redan åtta tänder igenom, så nog finns där ju redan en del att borsta. :) Hur många har A?

  SvaraRadera
 5. A har sina två framtänder uppe oh två framtänder nere. MEN nu har det kommit två vassa kanter på vänster och höger sida uppe...KINDTÄNDER. Så de syns inte direkt:)

  SvaraRadera
 6. Nå jag funderade just på om Trull fick sina kindtänder senast, de kom såpass långt bak. Är inte helt säker, men tror det. :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)