torsdag 16 februari 2012

Ovanligt lugnt

Ja inte sov vi nåt förra natten heller, jag och de två minsta (i dubbelsängen). Trapp hade 40.8 grader i nåt skede och vägrade mediciner. Till slut var han tom. villig att prova på att svälja en halv panadol, men så retade den på nåt sätt i halsen och flög i en båge ner på golvet. Efter det (surprise,surprise) vägrade han blankt ens tänka på andra medicin alternativ och fortsatte sitt oroliga stönande i sängen.
Förde Tripp till skolan på morgonen. Är ganska säker på att han hade det bättre där än hemma. Då jag kom tillbaka hem låg det tre typer på den utdragna soffan och snarkade. Ganska sött. Då de vaknade igen hölls de på benen någon timme innan det var dags för dagssömn nummer två, som varade i nästan fyra timmar för den yngstas del, HUH ett sådant rekord! Får se hur det blir inatt då. Trapp tog åtminstone snällt febernedsättande så hoppeligen får han bättre ro. Den lilla får vi se med. Han har bara levt på bröstmjölk och gröt nu i närmare fyra dagar, har lite stegring men är väldigt lugn (för att vara han). Han var åtminstone väldigt lycklig då det var dags att söka sig i säng. Men rycker till och har sig och har velat dricka tusen gånger per natt..
Själv har jag lite lite feber och fick alltså glömma bort träning också ikväll. Uj så störande!

6 kommentarer:

 1. De ser så söta ut och en bedrift att få dem och sova så sött tillsammans ( om de nu inte skulle vara sjuka)

  Krya på er hälsningar till de små sjuklingarna

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni snart blir friska!

  SvaraRadera
 3. Visst är de fina då de sover sådär tätt intill varandra. <3

  O ja, hoppas det snart är över.Idag fick också Tripp stanna hemma,men Trapp har nu åtminstone lite mindre feber. Måste dock släpa mig till skolan oberoende då skidorna och monona är där och det ju är sportlov nästa vecka. Blaah.Borde ha fattat att ta hem dem igår.

  SvaraRadera
 4. Det ser nog sött ut när de sover där tillsammans, synd bara att ni är sjuka. Krya på er!

  SvaraRadera
 5. Tack! Idag har de åtminstone lite mindre feber. :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)