tisdag 28 februari 2012

Dagens sötnos

Som kan säga kakka. Som säger det jätteofta,högt och tydligt. Älskar att sitta på byttan och är duktig på att också göra behov där. Men många gånger tror jag han bara säger ordet för att få sitta på den roliga tronen. Sötnos.

Nyduschad då middagen inte riktigt träffade bara haklappen..

5 kommentarer:

 1. ; )) Nicholas han tycker också om att sitta på "tronen" men det är nog mera sällan det kommer något i byttan!

  SvaraRadera
 2. Vi har ju tränat sedan födseln alltid i samband med blöjbyte och om vi kännt att nåt kunde vara på väg. Så han är riktigt duktig om man får säga det själv. :)

  Alltså han såg kameran och brast ut i ett stort leende. Stolt kanske? :)

  SvaraRadera
 3. Så go han ser ut:)

  Här kackar ju A på potta/bytta/ring. Blir så slut ibland på hans kommenderande, bytta säger han så då bara lyfta honom dit, ibland skall det vara ring, bara för att nästa ord är potta...så sitter han där igen. Om han nu tror det kommer bättre på det andra stället;)

  Nu har han ibland börjat dra ner byxorna och blöjan och säger Kizzz, så ett steg till mot torrhet. Gjort precis som du och lätt EC:at.Så skönt att ha haft så få kackablöjor trots två barn. A började ju kacka allt som 2mån och W som 4mån, på potta/wcstol.

  SvaraRadera
 4. Här kommer det nog tyvärr en del i blöjan också, då man inte alltid hinner och kan lyfta honom på byttan. Han påstår ju sig vara nödig mest hela tiden.. ;) På sistone har vi börjat ha honom en del utan blöja inne också, med pottan mitt i rummet. Hittills har det gått riktigt bra.

  A låter ju jätte duktig! :)

  O visst ser ha go ut. Själv har jag inte fotat,det var sambon, men då det inte synntes fööör mycket tyckte jag den var så söt att jag måste publicera den. Har ju följt med vad vissa tycker om nakna barn på nätet. ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)