onsdag 19 juni 2013

Om att prova en födispresent

Vi gick till parken för att äta lunch, tisdagen (den 11) efter kalaset. Bredde ut filten i gräset och Trapp hittade sin klubbkompis som satte sig med oss. Tyvärr är dessa tre tillsammans en total omöjlighet och de bråkar sinsemellan varevigaste en gång.
 Men Tripp gick iväg då han inte orkade med kompisen och Trapp och J lekte tillsammans en stund. Arenan fick han till födelsedagen och är nöjd då han nu har egna!
 Då parken började tömmas på folk tog vi fram presenten han fick av oss. En drake.
 och eftersom det för det mesta blåser här på området gick det bra att flyga med den i parken.
 och det var en uppskattad programpunkt för oss alla! Vi har haft en jättestor och FIN drake, en drake, men  den är för tung och flyger inte bra. Denna flög fint och lätt! Fast what´s up med dendär splgrejjen man ska ha snöret kring? Har det inte hittats på nåt smartare sätt ännu heller? Det tar ju en evighet och trasslar bara in sig om man ska hålla på och spola kring en sådandär lite plastgrej med utstickande piggar.

Så gick vi till butiken för att köpa lite glass åt följande festgäng, som får ett eget inlägg till näst.

2 kommentarer:

 1. Jag har samma problem med mina pojkar 9 (10) och 7 år gamla dom gör int annat än strider ibland kan dom komma överens skönt å höra att man inte är ensam om den saken :)
  Ha en trevlig midsommar

  SvaraRadera
 2. Det har escalerat nu på sistone så man blir galen redan innan man stiger upp på morgonen. De bråkar dessutom alla tre, den yngsta är också bra på att irritera då han vill göra allt de gör, med samma saker. Han är tex. bra på bleida redan, fast inte enligt dem såklart..
  Håhhå.
  Ja ha det bra ni med! Här är jag och minstingen sjuka men månne det inte åtminstone blir grillning på palstan med gänget. Vi brukar inte fira så mycket mer än det. :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)