tisdag 4 juni 2013

Vårfesten-kevätkarkelot

De har ordnat det nu i många år i parken, en vårfest för alla, kevätkarkelot.
I år började dagen mycket kall och regnig. Vi gjorde en utflykt med Trull till gravgården medan Trapp var i klubben. Regniga dagar lönar det sig kanppt att gå till familjekafét med honom, där är helt enkelt för mycket folk för att han ska gilla det. Så vi njöt av den våta, vackra omgivningen istället.
 Han blev överförtjust över alla små traktorer som åkte omring där, och fåglar och ekorrar! Och jag har nu alltid trivt här. Balsam för själen helt enkelt. Dessutom var jag lycklig över att han ännu ryms in i regnrocken från förra året! Sötare får man leta efter!
 På vägen mot klubben råkade vi på nåt fantastiskt! En lastbil med liten lyftkran som höll på att flytta bark. Vi stod där i femton minuter och tittade fascinerat på det fina.
 På kvällen var det dags för fest. Det duggade lite lite då vi gick så vi klädde oss ensligt väder och hoppades på det bästa.

 och hör och häpna, det klarnade upp! Så vi kunde slösa pengar på mockaruta, korv och sjukt dyra trip. Men de verkade nöjda!
 Han överlägset lyckligast. I synnerhet då han fick en hundballong i handen!
 Och då musikshowen började blev han en dansande sol. De borde egentligen ha hållts borta från scenen de små, men det gick ju inte att hålla honom därifrån. Så där stod han och en annan liten och uppträdde med räven och björnen. Dansade och smilade. En liten showman är vad han är!

Inte det perfekta vädret, och bara några som vågade sig på att ha lopptorg, men åtminstone regnade det inte! Och alltid lika roligt med sådanahär program för barnen! Vi var nöjda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)